Їхали за ялинкою: у Харківському районі на міні підірвався легковик з подружжям (відео)

Сьогодні, 30 грудня, У Харківському районі внаслідок вибуху на російській міні загинув 65-річний чоловік.

Про це Харків Times повідомили у Харківській обласній військовій адміністрації.

“У Харківському районі, біля села Руські Тишки, на дорозі біля дачних ділянок приватне авто наїхало на вибуховий предмет, на місці загинув чоловік 65 років”, – повідомили в адміністрації.

За інформацією начальника Харківського гарнізону Сергія Мельника, в автівці іїхало подружжя, жінку внаслідок вибуху поранено.

“Чоловік з жінкою їхали за ялинкою, проігнорували попереджувальний знак про міни та підірвалися на вибуховому пристрої. На жаль, чоловік від отриманих поранень загинув. Його дружина вижила, але отримала травми.”, – повідомив Сергій Мельник.

Дружині вдалося вижити тому, що вона вийшла з легковика, розповіли подробиці в Нацполіцыї області.

“64-річна жінка пішла збирати гілки, а чоловік залишився в автівці. Він почав рух транспортним засобом і наїхав на невідомий вибуховий предмет. Внаслідок вибуху чоловік отримав смертельні травми.”, – розповіли правоохоронці.

Внаслідок вибуху автівка спалахнула. На місці події працює слідчо-оперативна група. Розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

Як повідомляв Харків Times, 29 грудня в Харківській області через російські обстріли загинули троє мирних мешканців. В с. Сніжнівка Ізюмського району на невідомому вибуховому пристрої підірвався чоловік 43 років.